Restok Susu

Ni bukan panic buying ye , always restok susu anak sbb stok sgt terhad.Dari kehabisan stok kita rembat dulu apa yg ad di farmasi tu. Korg berap bulan sekli restok susu anak. #Karihome #ingintahu #mommyanaksorang

Restok Susu
1 Balas

baby sya minum ni.sekali beli 3tin... tin ke2 buka,sya dah call pharmacy minta sediakn stock😂😂😂😂.

3y ago

Tak ad awak , kedai bby kt sini x mcm kedai bby manjaku . Susu mmg x ad jual dikedai bby klau sini melain kan farmasi je la kalau susu gini , klau minum susu biasa ye kedai 99 @ tesco je ad 🤦🏻‍♀️