Ingin tahu

Ni blh kira positive ke? 3 kali cek...priod lagi 3 hri...#ingintahu #firstbaby #1stimemom

Ingin tahu
1 Balas

tak pasti sbb gmbr tk jelas sgt, nk kata double line yg kabur pun mcm tak, boleh jd evap line juga. apa kata tunggu sampai dah due atau lepas seminggu due period baru check? masa tu insyaAllah dh lebih jelas dan terang

3y ago

InshaAllah positive tu. ulang je test smpi dua2 sama terang. then pergi klinik confirm kn pregnancy