Cubaan hamil

Next period lagi 6 hari...harap sangat ada keajaiban utk cycle kalini lepas chemical pregnancy bulan lepas🥹

6 Balas

mksudnya bru first period ke? tunggu atleast 2kli sis. doc pesan 3bulan bru try kn? saya pon chemical pregnancy lpas 2kli period bru lekat semula. awal sngt klau bru sekali period ni risau rahim blum betul betul kuat

8mo ago

Chemical pregnancy tak perlu gap sampai 3 months pun. Sebab janin yg tak menjadi pada stage terawal kehamilan, bukan sebab rahim tak kuat. Pakar O&G yang explain 🙂

Kita sama sis. Bulan lepas chemical pregnancy. In shaa Allah bulan ni kita sama sama ada keajaiban dengan adanya nyawa dalam rahim kita. In shaa Allah, Ameen...

Mudah2an ada rezeki kita ya..period next 5 hari lagi

aminn.. smoga ada rezeki sis..

semoga ada rezeki

Inshaallahh