tiada alahan adakah normal pd kandungan ke 6 minggu ?

1 Balas

Normal sis😊 Tak semua ibu mengandung ada alahan. Setiap ibu mengandung hormon kita berbeza. Macam saya first pregnancy takde alahan. Alhamdulillah. Enjoy your pregnancy journey

11mo ago

If kandungan awak takde masalah boleh je nak bersama bila2 masa. Nak pakai boleh taknak pakai pun boleh. Nak confirmation, appointment buka buku pink nanti awak dapatkan nasihat doktor. Saya dulu dapatkan nasihat OBGYN. Jadi pregnancy saya takde masalah untuk bersama bila2 masa. Dari 1st trim sampai la 3rd trim.