Brand susu apa yg sesuai bg baby kenyang

Hi ! New mom here.. nak tanyaaa anak saya dh 3 months tapi lately ni saya perasan badan anak susut.. susu botol pon kurang.. sebab apa yea? Susu tak sedap ke.. berat pon naik sikit je.. dulu 4.5 skrg 5.4 .. adakah normal? Atau saya kena tukar brand susu anak? Sekarang dia minum dutchbaby.. malam bf ...kalau tukar susu.. saya rasa Susu pro Nan yg sesuai kot.. mak saya pon perasan badan baby susut.. oww saya tk hantar anak ke pengasuh.. mak saya jaga baby. #ingintahu #firstmom

5 Balas

ikut graf perkembangan dia masuk kategori susut ke? bmi mcm mana?