Mana lg sakit between Neurobion Injection&Dexamethasone Injection time pregnancy? 2-2 penah rasa 🤦‍

For me, Neurobion 1000x lg sakit than Dexamethasone...huhuhu...#pregnancy #experience

1 Balas

mcm sy dlu pnh rs dexa...apa sy pnh bc..ianya depend pada skill doc or misi cucuk..kalau kiraan 2 minit utk cucuk dia tu btl..xkn ada rs sakit..tp mcm sy dpt dlu misi cucuk..mmg rs sakit sgt2..lain macam sakitnye. tak boleh bwk bncng😅✌