13week.. Masih mual .. bila lah agaknya fasa ni berakhir..kadang tu down juga 🥹..takleh bau sabun

6 Balas

ape yg sy belajar, enjoi je dgn kehamilan ni... sbb tak semua org merasa... jgn down lama sgt, ajak suami jd support system yg terbaik...selalu berbual dgn baby mntk mudahkan urusan mama...

2y ago

in shaa Allah... kadang Rasa ok..Ada masanya Rasa down.. tak menentu emosi ni..padahal suami Dan family banyak membantu.. bersyukur Allah kurniakan rezeki..

saya smpai ke katil LR masih muntah . semua benda tak boleh bau. Sabarlah , itu lah pengorbanan seorang ibu. nanti pasti merindui .

2y ago

alamak.. harapnya lah sy tak mcm ni..

Sy hampir sebulan alahan,,mula dr 6-10week,skrg alhamdulillah masih mual tp selera dah ok..deria bau pun xsensitive sgt

2y ago

InshaAllah boleh tu😁😁

Sama kak, kadang rasa separuh nyawa hidup mcm ni. Nak buat kerja rumah pun tak larat, semua bau tk kena

2y ago

Yang part semua bau tak kena tu yg tak tahan.. especially bau sabun.. rasa nak marah jak if terbau.. 😭

atas org sbb x same..Ade org cpt Ade org lmbt smpai 9 bln pn Ade..mcm sy nk masuk 5 bln baru ok

2y ago

sy harap pun boleh cepat habis fasa mual ni.. amiin amiin

Sameeee 🥹