Pinjam mata buibuuu

Nampak ada samar2 tak? Ke mata saya je? #seriusnanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

Pinjam mata buibuuu
11 Balas

Cuba check munggu dpn.. In Shaa Allah ada rezeki tu.. cuma x nmpak.. try check minggu dpn ye✨..

Ad nampak tuh line lgi 1 tapi terlalu samar x pe lgi 2 mnggu nnti try semula ye sis

Ada nampak line. Boleh check lagi 48 jam guna first urine awal pagi 😊

mungkin masih awal.. check lagi 2 minggu.. teruskan makan asid folid ye

ada tu,jaga diri,jgn buat kerja berat,btw sis dah delay period berapa hari?

9mo ago

yang test ni masa dpo8/9 . belum delay lgi. test sebab opk +ve berturut. hrini pon +ve lagi 😆 5/8 hritu dh dpt peak dh hehe

boleh cuba lgi 2 minggu guna upt clear blue

nmpk 1 line.. repeat lg nant..

Halus je linenya. Nanti try lagi

dah boleh jd mom dah tu xlama lg

Sorry nmpak 1 line je dear.