apa yang anda nampak?

nampak 1 line komen 1 nampak 2 line komen 2 haha saya nak pinjam mata ibu2 semua..

apa yang anda nampak?
43 Balas

Cara sy awal2 nk detect pregnant dlu pakai LH test, klu makin terang double linetu (reading mkin tinggi) meaning ada la tuu, sbb hormon hcg mmg lmbt sikit nk produce.

4mo ago

Jgn ajar cmtu. Tak semua org berkesan.

saya tak pernah guna jenis ni jd tktau satu line lg kt mna. yg saya nampak 1 line terang dan 1 lagi line pudar... 2 line

lg seminggu atau 2 minggu update balik kat pos ni ye... sy nmpak 2 line....1 line samar sgt²..

nampak macam 1 line je, takpon awak tunggu dulu next week check balik

Nampak ada line lagi satu tp tak terang.. cuba test lagi 2minggu

Terang lagikan bersuluh tu sis 1line 🙈

1 line. Cuba check guna brand lain pulak

🥲 maaf , saya nampak 1 line je😭

sy nmpk 2 line ... 1 line tu samar²

Sama mcm sy ni ah. 1 line sis ku..