ada sesiapa tahu pasal cream BL ni ??

nama cream ni . cream BL .anak saya leher dia gatal2 . keluarga suami saran pakaikan ni .. ada sesiapa pernh pakai selamat tak ?

ada sesiapa tahu pasal cream BL ni ??
4 Balas

Jangan guna sis. Banyak lagi produk yang lebih selamat, boleh dapatkan kat farmasi atau guardian dan watson. Sayabtahu krim BL ni. Krim ni kuat sangat sis, kesian kulit anak.

4y ago

Mmg xpakai kan pun .cari duit g klinik jugk hehe

kenapa ramai yg anak ade isu, tapi xnk ke doktor terus ya...?? pelik. klu risau anak, cepat2 la gi doktor cek

6mo ago

tak semua orang berduit macam awak

Beli sudocream sis. elok utk ruam smua..

jangan lah pakai