jom share nama baby boy

Nama baby boy sy yussuf al fateh. Sedap tak? Hihi

42 Balas

Saya bercadang nak letakkan nama baby boy saya nanti Muhammad Absyar Rizqi 😍 nama yussuf al fateh memang sedap 🥰

Sy ada 4 boys😊😊 1) Farhan Eusuff 12y.o 2) Faris Ezwan 7y.o 3) Faiz Ezekiel 5y.o 4) Fairuz Eidlan 22days

Saya nak letak nama Muhammad Faiq Firdhaus tpi husband suruh letak Muhammad Faiq. Sbb panjang sngat.

Klasik name 2 sedap d sebut.. name bakal bb boy sy Muhammad Khasyaf Irham,InSyaAllah due bulan 3 ☺

4y ago

Aamiin..

My 1st baby boy after 7thn sabar menanti.. Muhammad Khair Akhtar Alhamdulillah dh 13bulan..

Muhammad uwais al qarni... Ayahnya pilih nama. harap baby boy skali scan baby girl.. 😅😅

4y ago

Alamak hihi xpe rezeki

bby sulung sy bru lahir nama Muhammad Rayyan Mikhael #masihdalampantang

Smestinya sedap nama baby yg lahir kan.. Nama baby saya Umar Zareer 🙂

Wah. Inspirasi dari Sultan Al Fateh eh. Anak saya Muhammad Fayyadh Hulaif.

1y ago

Hulaif maksud dia apa

sy yg sulung wan hafiy rayyan n yg last ni wan hafiy rizqin..