Baby Needs

Nalilito nako, ano pa kaya ang kulang sa mga binili ko?help naman po mga mommy out there.

Baby Needs
53 Replies

Change the isopropyl alcohol into 70% ethyl alcohol. And mamsh you'll be needing adult diaper po yung napkin kasi para sa di na sobrang lakas na dugo. Clothes ni baby nb diaper, cotton buds (as much as possible yunh pangbaby), mittens, boots and bonnet also receiving blanket po. Powder and baby oil di po kailangan