Hai mom's.. nak tnya masa preg ble ke kita memancing ikan..

7 Balas

bole je sis, takyah fikir apa².. In Shaa Allah doa tadak apa².. sy dulu anak first dari first trem sampai trem ketiga pergi memancing.. Alhamdulillah tadak apa pun sihat ja.. sekarang dah 6 tahun

4mo ago

terima kasih komen nya sis😊

boleh. takde masalah. yg jd masalah bila kita khianat ikan tuu. kalau org yg mmg cari duit dgn memancing ikan, tak ke kesian 9 bulan tak memancing, takde gaji laa dia 😂

Saya pergi je memancing dgn husband sbb bosan dduk rumah tak buat apa 😂, alhamdulillah okay jee . Jangan pikir yg negatif ok ?? Pikir yg baik2 jee

kalau ikut org dulu tak bagi la. sbb takut anak kita ,tapi tuh la nak percaya takut ni, tapi takut juga. tapi kalau ssaja rasa takyah kot.

boleh. tak akan jadi masalah selagi kita tak khianat ikan tuu 🥰🥰

terima kasih respon nya sis.

Boleh