bersalin sebelum due 7/7 boleh ?

nakk tanyaa ? due date 7/7 and sekarangg 34mingguu . kalauu kitaa nakk bersalinn awall , lebihh kurang dalam 36mingguu centu . babyy normall ? akan ada apaa" kesan tak dekat babyy . and caraa" untuk bersalinn awalll . takk sabarr nakk jumpaaa babyy . #firstmom #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

15 Balas

klu nk rasa baby kena tahan dkt nicu, nhdu, scn blhla bersalin awl😅😅

saya 6/7 doktr kata akan bersalin awal sebab ada kencing manis

Sye due 9/7 tpi 24/6 ni kne serah diri untuk induce dgm

mg dpmudahkan segalanya amiin

37 mggu bru usia matang.