31 minggu 4 hri...bby fist

Nak tye normal k bby selalu belah kanan rse kick... Rse x sbr ye nk tggu die kuar... Lagi 1 rse sakit tgh2 tulang belakang tu tnda nk dekat bersalin k..

6 Balas

Normal. Baby saya pun kick sebelah kanan je. Kiri tak pernah rasa langsung. Hehe. Sakit2 tulang tu pun normal sebab perut dah berat nak tampung. Setiap orang lain2 tandanya. Sakit tulang belakang tak semestinya nak bersalin dah. InsyaAllah dah nak due nanti baby keluar. Belum masa lagi tu. Saya doakan segala urusan dipermudahkan ye tahniah!

Normal je sis.. Sy start 30weeks sakit sblh kanan je, sbb baby selesa sblh kanan je.. Biasanya baby boy.. Alhamdulillah skrg ni 33weeks dh

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin dan urusan kita semua melahirkan nti dan dpnjgkn umur ibu dan anak aamiin

Normal tu sis, jangan risau. Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Aamiin 🤲🏻😊

Sy pun dh 31 minggu 4 hari baby slalu kick sebelah kanan je..☺sbb sy second baby

sama sis saya pun rasa bgitu 30w2d