kepala pening makan iberet

nak tye knpe setiap kali sy makan iberet kepala jd pening sangat, ade tak ibu2 lain rasa yg sama mcm sy? nak tye doktor lg seminggu nak tarikh appointment#ingintahu #pleasehelp #firstmom

7 Balas

pengalaman sy masa ank prtama, adk ipar ada belikn iberet utk mkn tp mungkin tk sesuai utk sy sbb bila mkn jd mcm sgt2 tk ok(pening,gelisah, jd nafas pendek, smpai rasa nk guling2 kt tmpt keje) dan sgt2 tk selesa. mula2 tk tahu jgk sbb ingt alahan..sy try stop mkn utk 2 hari terus ok tkda apa. lps tu sy smbung obimin dgn zincofer je..ubt ni bergantung pd diri sndri. kita yg tahu prbezaan kita bila mkn ubt.