mungkin ka?

nak tumpang tanya..ank dh 1thn lbih & sa blm period lg, ada kmungkinan ka sa akn pregnant? just curious..prnh bc komen d sni ckp blh..da bc artikel ckp normal klu blm period sbb tu natural birth control..da x mommy² yg lain da pnglman mcm ni? blh share? thank you in advance 😊 #Curiousmommy

2 Balas

hi, sy lepas brslin ada 1x jek period dtg, lepas tu xdtg selama 3tahun sbb mnyusu anak 3tahun kan.. cerai jek susu, sebulan kemudian sy prgnant..😂 apa2 pun sis kena brjaga2 dan jauhi waktu subur klu nak bersama, tu lebih selamat..hehe..

3y ago

*slh 1 sbb

Sy pas bsalin yg sulong x prnh period.nurse ckp sbb full bf x period.tp sbnrny sy trs pregnant ank ke2..wlwpn full bf sbnrny blh je trs pregnant lg..bdsrkn pengalaman sy..

3y ago

X semesti full bf blh jarak tau sis..sbb ank sulong sy br 6bln dh trs pregnan no 2