breastfeeding

Nak tnye..adakah payudara mengeluarkan susu slps melahirkan bayi? perlu kah kiter prepare susu stage 1 sblom melahirkan bby? maklumlah first bby.. due 31/8 ni..#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

10 Balas

mak saya dia ajar kalau baru bersalin duduk dalam wad tu tuam dengan air suam kat payudara pastu urut2 tengok cara urutan nak rangsangkan susu kat utube .. inshaallah susu keluar pastu lepas bersalin tu banyakkan makan benda yang berkuah ye dan minum air masak yang secukupnya ..