breastfeeding

Nak tnye..adakah payudara mengeluarkan susu slps melahirkan bayi? perlu kah kiter prepare susu stage 1 sblom melahirkan bby? maklumlah first bby.. due 31/8 ni..#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

10 Balas

mind set tu yg penting ditambah dgn niat.. klu dah berniat nk bg susu bdn jer xyah bg fm, size perut newborn sbsr buah ceri jer, hr prtma die lahir susu colostrum yg keluar mmg ckup untuk bby menyusu.. lg kerap kte bg die menyusu lg byk yg akan keluar nnt.. insyaa Allah.. think positive okey, yg penting jgn stress.. bykkn mnum air mineral/air msk..