breastfeeding

Nak tnye..adakah payudara mengeluarkan susu slps melahirkan bayi? perlu kah kiter prepare susu stage 1 sblom melahirkan bby? maklumlah first bby.. due 31/8 ni..#firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

10 Balas

beli je buat standby. incase xde susu ke ape susu x keluar lgi ke.

2y ago

betul tu...nti kesian baby kelaparan sementara menunggu susu kita betul2 keluar...sy pun ada beli utk buat standby...pek kecil jer