Shaking kaki tangan

Nak tnye sye first mom now pregnt 33wek 3days sye kerap rasa seperti menggil tangan dan kaki, yg kadang buat sye jdi lemah x bermaya nk pegang fon pon x boleh, ada tak mommy2 yg pernah rasai apa yg sye rasa, kalau ada boleh share apa punca dan apa yg sye perlu buat? Sye nak pergi KK tapi shaking ni kjp ok kjp x ok jdi sush untk sye rujuk dgn kk,

1 Balas

sis hypo tuh. kalau boleh, kerap makan. walaupun sikit. kalau sis ada glucose meter, masa tengah menggigil tuh try check. berapa bacaan. kalau bawah dari 4.3 tu maksudnya sis memang hypo. masa mengandung kalau boleh jangan hypo. kesian baby