Tarik kaki masuk mulut

Nak tanya ni, anak sye skrg dah 6 bulan.. kebanyakan tengok anak2 lain yg sebaya dye kalau baring mesti pegang kaki masuk kan kaki dalam mulut.. tapi sye x nampak pun anak sye buat macam tu.. normal ke x dye xde buat macam tu?.. huhu.. dye xde nak pegang tarik kaki dye masuk mulut pun 😢.. kalau sye yg dekat kan kaki dye ke mulut dye pun dye x nak pegang.. #bantujawab #pleasenaktahu

8 Balas

bb y berjaya masukkan kaki dlm mulut ni kire badan die just flexible je mommy.mgkin x lg tu kan dia start letak dlm mulut kdg2 kite plak larang.dah kakinye sblm tu duk pijak lantai..dgn merayap sana sini😁

Tak perlu risau benda yg tak perlu dirisaukan. Huhu . Boleh tgk kt tktok byk2 milestone bayi umur anak sis

2mo ago

Kalau takde tiktok, boleh refer dalam TAP ni, melalui bacaan buku atau artikel berkaitan di Google. Khas untuk mommies yang takde tiktok macam saya🤭

ank sye dh 9m+ xbuat pun sis. perkembangan dia stakat ni pun alhamdulillah ok je

ok je.tp org dulu ckp kalo bdk gigit kaki ni nk ada adik lagi...hihi

2mo ago

Hahaha dah tak valid guna pendapat orang dulu.

Ini bukan milestone rasanya. Kalau tak buat, tak apa.

bkn milestone pn masuk kaki dlm mulut, lek la mommy

Normal je