Susu untuk ibu

Nak tnye susu tepung apa yg sesuai utk ibu gdm, kalau boleh yg bajet rendah

3 Balas

better jgn beli susu untuk ibu mengandung tu. sbb kandungan dia tinggi. beli yg susu kotak mcm susu HL ke, dutch lady ke. ni pesanan dari doc sendiri

sy minum susu tepung fernleaf full cream je. Rasa tak manis tp boleh telan. Tak mahal, kat 99speedmart ada jual.

Susu kotak full cream😊 dutchlady, Farmfresh, goodday, meadow, apa2 brand yang ada.