Dah nak hujung trimester..

Nak tnye.. Skrg sye dah 37minggu.. Saya selalu tinggal sorg2 kat rumah sbb suami kerja.. Ad risiko x klau tinggal sorg2 ? Selalu nye air ketuban x kan pecah terus kann ??

5 Balas

kadang2 sakit bersalin..tak semestinya pecah air ketuban dulu... awk kena ready an alert lah KLU ada tanda2... klu anak first lambat sikit gap bukaan dia. insyaallah semoga dipermudahkan urusan sis...

11mo ago

ooo faham.. in syaa allah.. terima kasih kerana menjawab soalan sayaa