Bby 19 minggu

Nak tnye normal tak 19 minggu tak rse bby gerak lagi..ank pertama ...

4 Balas

Normal, Setiap orang lain pengalamannya. Saya yakin gerakan janin pada minggu ke 24. Sebelum tu keliru angin ke apa di bahagian abdomen.

10mo ago

normal sis..ank slung lmbat kite rasa pergerakan😊

Ada org dia x rasa pergerakan baby.. Tapi ada org dia rasa perut dia tegang senak tiba2 itu tandanya baby tengah mengeras..

ank no 1 16 week dh rsa gerak. ni no 2 dh 17w rsa letop2 je 🤭 tu pon kadang2.kdg2 rsa geli2 kt bwah pusat

normal