Scan 4weeks 5day

Nak tnye normal ke lau scan 4weeks kantung kecik mcm dlm gbr tu?

Scan 4weeks 5day
9 Balas

Cepatnyaa nampak dah kantung…tahniah🥰🥰🥰Saya masa anak 1st dlu scan masa 4w x nampak apa pon..just rahim ja menebal…kali ni preggy x pergi scan lagi nak tunggu bnyak week sikit…

1y ago

Hehehhe ya betoi..cepat perkembangan dia..jgn susah hati dah..🤭🤭🤭

Sorry lari topic.. nk tnya frame gmbr tu kena minta ke? Klinik saya dia bagi kertas mcm tu je takde frame cute mcm sis ni 😬

1y ago

Hehe klinik yg bg sis

Hi nak tnya , normal ke klau prgant sakit bwa ari"tue sya first , klau ekut kan apps nie 4weeks 4days dah 🥲

6mo ago

bestnye dh nmpk kantung .. sy dua hari lepas cek Kat rumah naik double line...pas tu app ni dia ckp 4week 5days...jp g bru nk g cek dokter klinik swasta lh dulu... mintak2 lekat lh... 5 tahun dh tggu ni...

sama la kita pun 4w5d..baru scan tadi sbb cramp teruk..tggu 3weeks lg utk scan..sedih xnmpk kantung lg

1y ago

haah mcm senak tu.. alhamdulillah harini dah okay

Wah dh mmpk.. sy 4 weeks 2d tp blum scan lg, dr suggested lg 2 weeks bru scan

1y ago

Semoga kndungan sis membesar dgn sihat

Saya scan 6w masih xnampak lagi kantung..tgu 8w doc suruh dtg semula scan

1y ago

sama la.. sy baru scan tadi 6w5d still xnampak lg

Wahhh. Bestnyaa. Sye klau ikut apps dh 4weeks 3day . Tpi blum prgi klinik

1y ago

Alhamdulillah.. semoga kndungan sis membesar dgn sihat 🥰

normal sis.. sy bri 2 pun scan 4w5d nmpak kantung kecil je

1y ago

Alhamdulillah lega lau normal

Upt saya hrini

1y ago

Alhamdulillah semoga kandungan sis membesar dgn sihat.. Amiinn 🤲🏻