assalamualaikum

Nak tnye nie kalau dh 4 buln dia ada pegerakan hrus kena kira ke sis sorry tnye. Sbb ni anak pertama tkde pengalaman pasal mengandung ni

2 Balas

Tak perlu. 28w nanti baru start kira. Sebelum 28w awk just pantau je. Sometimes dia aktif, sometimes dia banyak tido.

4y ago

Maksud awk kira bila ? Skrg atau 28w nanti ? Skrg takyah kira lagi. Cuma monitor biasa2 je. Kalau betul2 dia tak gerak dlm 2 3 hari, better pegi hosp.