MAKAN BELUT

Nak tnye momies, elok ke mkn belut sekiranya kandungan dh mencapai 33W6D? Mulut rasa nk mkn tp tkut pulak , sbb belutkn elok dimkn ibu berpantang untk cepatkn prosess pembaik pulih luka dlm, boleh bg pandangan or pengalaman ke

2 Balas

makan belut yg dimasak ok jee, masak berlada ke masak pedas, belut shushi pun dh masak xde yg mentah. sy makan ok je sis. mkn berpada2. belut sama mcm ikan keli kan isinya.

5mo ago

Sy ngidam maggi belut, jd sy mkn dlm 5-7 ketul jee slebihnyaa sy bg kt org lain risau, sy mkn untk rasa2 lps ngidam jaa

Alamak mcm tak elok je sis

5mo ago

Yeke? Agk2 apa effect nya?