mengidam belut grill

Assalamualaikum mommies sekalian. Saya preggy 26week. Kebelakangan ni saya mengidam nak makan belut grill. Tapi xjumpa kat mana bole dapatkan. Tak nak yg buat sndri.. Nak bli dah siap grill. Adakah mommies tau kat area KL ni mana ade belut grill?

1 Balas

Kesian nyer sis... Sis bli jer belut.. Pstu lumur ngn asam jawa..garam dn kunyit skett..pstu sis bakr guna arang..wat air asam cicah.. Sbb setahu sy belut grill xde sis..yg bnyk sup belut adelah sis...