Haii mommy !

Nak tnye klau preggy 3bulan da boleh nmpk babybump ke ?

18 Balas

Saya🙋🏼‍♀️ babybump + lemak😂 sy jnis bdan kecik tp mmg asal prut bncit dh sikit, so bila prgnant jd mudah nmpk la.. bezanya klau lemak prut lmbut je kn, bila da baby ni prut rsa keras sikit 🤗

Tengok orang jugak kot. Macam saya 3 bulan bila berdiri nampak jugak kecik, kalau baring tak nampak. So saya conclude tu mmg lemak terkeluar nak bagi laluan baby mengembang 😂

sy msa preg ank prtma mmg lmbt nmpk baby bump.. skrg dah preg ank ke3.. baru 3 bulan perut dah nmpk besar.. otot perut dah x tegang mcm dlu.. lbih cpt nmpk perut besar 🤭🤭

depends juge...kalau saya 3 bulan xnampak...start 5bulan cmtu baru nampak..lgpun pregnant kali ke 3 ..lg senang nampak..kalau dlu,8bulan baru nampak perutnya

Mcm sy masa anak first tknmpk smp la dh 7bulan bru org thu prgnt hahaha.. Tp kita sndiri boleh nampak dan rse perut keras cm bola.. Hehehe

saya 13 minggu tk nmpk lgi pun😂 badan kecik.. kalo makan bnyk je baru nmpk mgandung lepastu auto kempis sndiri😂😂

Usually da boleh nmpak.. Kecik je lg haa tp depends on badan masing2 jugak. Ad yg 3 bulan babybump mmg da obvious

2y ago

oooo . sbb sy pon confius babybump ke memang lemak tepu sndri😂

Ikut org jugak.. Sy dah 22minggu tk nmpk2 pon.. Mcm biasa jeee.. Klau cakap ngndong org pon tk percaya hahaha..

sesetengah org senang nampak dan ada yglmbt nmpk.. kalu sy 5@6 bln bru nampk.. sbb bby kecik jeww 😌😌

Ikut pada someone tu. Ada yg dah nampak, ada yg belum. Kalau i badan kecik, memang belum nampak 😂😂