uri

Nak tnye baru ni scan 25week uri masih dibawah..stiap hari sy brckp dgn baby sruh tolok uri naik ats..soklan sy mcm mna ye nk tahu yg uri masih dibawah atau dah naik.. Tq ?

5 Balas

Saya pon haritu uri kat bwh masa 25week. Then DR akan bgtau utk next scan. Mse tu sy tnye jek dh ok ke position so Alhamdulillah ok. Dy akan keatas sendiri bila dh nak ckup bln..... ada jugak la cakap2 gn baby suruh bwk naik (petua) org ajar ckp jek gn baby hehe