baby kecik

nak tnya..klo berat baby tak naik naik kdg dc akn paksa kita berslin awal ke czer atau induce ..34mnggu berat x brubah dri 32week...

1 Balas

hai mommy. kemungkinan iol tu tinggi sebab kandungan dah 34weeks tapi berat 32weeks. kita tak nampak dan tak tau apa apa jadi pada kandungan. seeloknya biar la baby lahir supaya kalau ada apa berlaku baby dapat rawatan secepatnya. semoga urusan mommy dan baby dipermudah dan tiada apa masalah ye.