SAKIT BAWAH PEROT

Nak tnya..ada tak ibu2 yg hamil rasa sakit bwh perot mcm senggugut tu.disertai dengan sakit pingggang mcm period pain tu.kdg2 smpai kebas kat bahagian paha. Normal ke tak ya. Risau.

4 Balas

try cek sya hr isnin tu bgtu laa skitnya tau2 ada kputihan yg ada jgkitan kulat.dktr bg ubt yg insert dkt vgina sblm tdur.esk pgi repeat jmpa dktr kna cek ok jga.trus bawa jmpa dktr ya puan

11mo ago

dah ok sis.. alhamdulillah..sakit sebb sembelit..dh makn ubat pelembut najis..ubat tu yg hamil boleh makn sebb dktr yg bagi tu dh cakap. sya ambik kat klinik.

Saya sakit mcm tu jgk masa 14w+, sampaila ada hari nk jalan sakit trpaksa jln slow2. Pegi klinik check jangkitan kuman tapi tak teruk. Kalau sakit sgt better g check sis

11mo ago

yeke..sya jln slow jugak sebb xselesa bawh perut.rasa sengal😅

Week berapa skrg? Sye pun jadi mcm tu. alhamdulillah pegi check kat dr takde ape. Awk better pegi check supaya yela tak overthinking sgt.

11mo ago

tak pasti brpa week sis sebb belom pegi jmpa dktr

sakit sangat ke?pergi cek

11mo ago

rasa mcm senggugut and period pain tu🥺 cmpor sembelit