Bil Bersalin Normal

Nak tnya tlong jwabkan Klu org PTI brslin normal dkt hspital brpa hrga yg hrus di byar🙏🙏🙏

1 Balas

Hi caj bersalin normal di hospital kerajaan untuk bukan warganegara kos dalam RM 2500 + tidak termasuk fi rawatan & lain-lain prosedur. Puan boleh call hospital yang berdekatan dengan tempat tinggal Puan untuk pertanyaan lebih detail ya. Semoga ibu dan bayi dalam kandungan selamat semuanya.

2y ago

tq sis info🙏 sbb hri tu ada org ckp brslin nrml klu bkn WrgaNegara kena byr 6k bgtu🥺😭