Lendir jernih

Nak tnya sikit. Saya dah 37w2day. Skrg kerap sakit perut pastu cirit birit then masa nak cuci tu ad perasan lendir jernih kuar tu normal atau mcm mana ye ? #firstbaby #RisauHamilAnakPertama #nervous_excited

5 Balas

Sama la dgn saya. Saya 37w5d. Skrg baby kerap mengeras dan saya kerap buang air besar tapi lendir @ air ketuban xde keluar lgi 😰. Xpergi hosp lgi sbb fikir kt rumah ada suami tolong urutkan klau sakit. Kt hosp sorang2 musim skrg adudu #buntu #firstbaby

4y ago

sye dh 38wk2hri memang perut slalu megeras dlm1 hri 2 3 kli perut megeras

last year sy mcm awak la...lps tu tau2 je 37w2d sy bersalin...

tu tanda macam nak bersalin daa.. nak kepastian kena p klinik

ready je smua..tkt bukaan dh ada..cntraction takde ke??

mgkin tu mucus plug