Maltofer zat besi

Hi, nak tnya siapa dekat sini yg ada makan ubat maltofer ni?? Ok ke? Nak mkn sebelum ke selepas mkn ye.. perlu jarakkan berapa jam ye kalau nak mkn.. baru nak try yg ni pulak.. sebelum ni mkn zinkcoper tak boleh masuk muntah2

2 Balas

Saya makan maltofer.. Doc KK nasihatkan selepas makan nasi terus makan maltofer...maltofer juga bagus diambil bersama vitamin C... Saya makan maltofer mengandung anak ke 3..skrg mengandung anak ke 4...nasihat yg sama oleh doc KK.. Sebab vit C bagus penyerapan serap zat besi..

Sebelum breakfast jarang dlm sejam / dua sebelum ambil mknan pg