minum air gula

Nak tnya sepatutnya sy minum air gula awal tahun nii 1/1/24. Kalau kita minum lmbat dlm 2 3 hari blh x. Mcm xpergi tarikh 1/1 tu

2 Balas

kena inform nurse tapi.... 1/1/24 kan new year. cuti public tu.

5mo ago

sy pantai timur sis

nk refuse pun xpe air gula tu..

5mo ago

ujian gula untuk ibu Mengandung bukan saja2 buat ye , just in case patient sebenarnya di diagnos gdm , tapi terlepas sbb semata2 tak buat ujian mgtt , byk komplikasi utk baby dan ibu ya . prem , ibu can develop DM type ii , prolonged jaundice , so sangat high risk .