minum air gula

Kalau muntah 1 jam selepas minum air gula mcm mana ye? Kena repeat lgi ke?😭 #pleasehelp #firstbaby

8 Balas

bgtau nurse sis muntah. nnt repeat sis. kalau x bacaan darah ke2 jd pelik. saya pernah dpt 1 pt baby meninggal dlm perut, xsempat review bacaan air gula dia. sekali siasat rupanya dia xbgtau dia muntah lepas minum air gula. bacaan darah lepas minum air gula lg rendah dr sebelom minum

Kalau belum ambik darah dah muntah, kena repeat lah… muntah lps ambik darah takpe. Kena jujur la dgn nurse awak muntah…

iya. kalau muntah sebelum ckup 2 jam utk ambik darah tu dikira batal. kena repeat balik nanti. yg penting inform nurse

Haah kena repeat. Sebab lepas minum kena tunggu dua jam untuk ambil darah kali kedua.

Hi. Nurse di kk pernah cakap aah kena repeat kalau muntah lepas minum air gula

takpaya. kecuali minum lepastu on the spot muntah

Sis minum air gula masa kandungan berapa week?

Ya klau xsempat ambil darah yg kedua