Teringin nak minum air pepsi

Nak tnya para ibu²..bhaya ke minum air soda ni untuk kandungan?..sy jarang minum cma baru klmarin minum air tu tpi sikit je.Pastu hri ni pun mnum sikit jga.. Usia kndungan sy dah 11 mnggu 5 hri..

1 Balas

saya ok je minum pepsi, coca cola, kickapoo. hahaha, tapi tak digalakkan minum selalu sebab manis. berat naik banyak checkup haritu 😅. lepastu dah tak minum nak bagi berat okay.

4y ago

sama. dia xde masalah pun minum cuma tak baik untuk kita sebab dia bergas dan manis. setakat nak lega tekak mengidam, boleh. tp jangan minum selalu. nanti kencing manis susah. kna check up selalu kt KK