Pernah tak upt berubah?

Nak tnya pada yg berpengalaman. Sy semalam awal subuh cek upt double line samar2. Mood dh brubah heppi dah. Sbb smggu sblum ni mmg ad skit dan xslsa di bawah perut ni .. Delay priod dh 5hari.sbb tu buat test upt. Lpastu sbb eksaited punya pasal, sy beli laa clearblue tester . Mlm smlm trus jugak sy check . Result "not pregnant" ..confius dh .kenapa nii..🥹. Relax je tgok result tu .. Lpas tu pagi ni . Sy chek lgi dgn upt biasa yg jeniis sama pagi smlm . Line double tp sipi2 je nampak, xterang mcm pagi semalm .. aduhh confius.. mcmna eh? hmmm ad yg pernah alami? Mcm xnk eksaited .tkut hati ni frust .. 😅😅 Mmg dlm .prncgn utk dpt anak. Bnyk kali dh delay priod (xlbih 4hari) dtg priod.. tp klini lama delay .. hopefully ad khabar gmbira... Tapi mcm ni pula ujiannya... #pleasehelp #ingintahu #confius

14 Balas

Clearblue mmg plg tepat. Try brand dip and tell lg seminggu klu tak period jgk, murah sikit dr clearblue tp accurate jgk 😊

ye sye penah kne mcm nie.. period delay, test double line lps tu gne brand lain 1 line je.. 2 hri lps tu period...

This is the reason why I choose Clearblue rather than other brand.

Guna yg clearblue sis.. Cnfem xslh