Hi mommies....

Nak tnya normal ke kadang2 xrasa mcm pregnant? Xrasa apa pun kat perut ni... Saya dh 12week #firstmom #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

9 Balas

setiap org xsama..saya sblm hbs trimester pertama saya da boleh rasa baby bergerak..kicking yg sgt kuat start 16 weeks..tapi sblm 16 weeks tu sll rasa bergerak..nnt akan rasa juga tu hehehhe..enjoy your pregnancy sbb xlama nak beranak ...

2y ago

baik 🤗

Xsemua org sama.. alhamdulillah la tu menjalani proses mengandung tu dgn mudah.. ada sstgh org morning sickness sgt teruk.. kesian tgk.. just enjoy your pregnancy, jga diri n jga mkn mnum.. yg pntg kita n baby kena sihat² je

2y ago

sesetengah org rasa cramp perut kan or sakit breast tapi saya x rasa.. tapi kalau normal mcm ni xpala jnji baby sihat ☺️

normal ,saya pregnant anak kedua ni tak rasa macam pregnant , perut pun rasa macam boroi ja .. takpa kan janji baby sihat je

Sy takda alahan, dah 18w pun tak rasa apa lagi 🤭🤭 teringin nak rasa baby moving.🤭

2y ago

owh ok.... thank you 😊

Mmg tak rasa apa2 dlm perut sbb kecik lagi. Baby start tendang minggu 16 ke atas.

2y ago

jangan ditegur sis, sy ni alahan x teruk tapi bila datang alahan terus masuk wad, tambah air, kena ambil darah semua..

awal sgt sis.. dr bgtau sy nnt 20 weeks baru rasa. sy 18 week pun x rasa lg

2y ago

kan.. jnji bby sihat 🥰

normal sis.. awal lagi tu 🥰🥰

Sabar sis.. awai lagi nak smpai 40weeks

2y ago

ye awal lagi.. selalu kan org akan rasa cramp perut or sakit breast.. tu saya tnya sb saya xrasa mcm tu. tapi kalau normal xpala. jnji baby sihat ☺️😊🙂

sebab awal lagi tu..

2y ago

owh ok2... thank you ☺️☺️