Opk positif ke?

Nak tnya ni opk positif ke? And line T tu lagi terang drpd line C control tu. Sy da jmpe da opk positif sebelum ni. Takkan yg ni positif lagi? Hari ni sptutnya due period sy, tp tak kunjung2 lagi. #ingintahu

Opk positif ke?
9 Balas

Boleh check UPT. Dulu sehari sebelum period sy check OPK, positive. Esoknya check UPT mmg betul positive. Ramai kabo kalau OPK positive nak dekat tarikh2 period tu ad chance UPT pun positive jugak. Try lah. Good luck 😉

3y ago

doakan sy ye. in shaa Allah esok sy buat test upt pulak.