Perlu Pergi Checkup Atau Tak

Hi nak tnya, next week bby ada monthly Checkup utk 4 bulan.. Tapi sekarang tgh kawalan pergerakan. Apa patut sy buat? Risau nak bawa anak pg kk dlm keadaan sekarang. Patut pergi je ke atau x?

5 Balas

Jgn risau kat kk diorg buat jg, ada sosial distancing, nk msuk pon kn cek suhu sapu sanitizer, mak ngn ank je boleh masuk, jd x ramailh dlm tu. In Shaa Allah xde apa2. Doa yg baik2

baby saya bulan lepas dia patutnya checkup 4bulan. tapi sbb takde cucuk nurse KK sendiri call sy kata takyah gi. sbb dorang nak kurangkan org kat klinik.

baby 4 bulan ada cucuk vaksin tak? kalau ada jangan skip ye puan. kalau takde, boleh call kk tanya samada perlu datang atau tak ☺️

Checkup kt kk seperti biasa rasanya. Klu xpasti, blh call kk dlu.

Cucuk mmg kena amik sis jgn skip ye..