21weeks 4days

Nak tnya mommies brapa weeks dh nmpak gender ye . Sy dah scan 20weeks dkt KK, doc kata xnampak sngt .mcm boii .. Mommies ad pngalaman boleh share . Sy anak sulung #ingintahu #firstbaby

1 Balas

tgok baby bg kerjasama ke x kot haha sbb sy 15weeks dh nmpak jelas boy, repeat 20weeks mmg dh sah boy .. baby sy suka tnjuk wktu scan😅, skrg ni dh 27weetks..next week scan gn kk pulak, nk tgok dia nk tnjuk x🤣

3y ago

wahh .. baby kita suka nyorok .. doc scan nk tunjuk jantung pon elok ja dy lari 😂