Maltofer - membuang hari2

Nak tnya, memang makan maltofer akan membuang hari2 ke? Saya tak biasa buang hari2. Sakit tul perut

7 Balas

Membuang tu jadi sampai banyak kali 1 hari ke macam mana? Kalau lebih 1 kali sehari tukar ubat. Mungkin tak sesuai dengan awak. Kalau hari hari membuang macam biasa, better. Sebab bila pregnant ni tendency untuk dapat sembelit and susah berak tu tinggi.

Membuang jd cirit ke? Klu membuang stiap hari actually normal je & lg bgus..tp klu smpai jd cirit maybe x sesuai kot..cuba refer doctor

sy makan maltofer jadi sakit perut membuang hari2 cirit 🤭 dktr tukar iberet baru ok tapi kadg x berak pula..

untung la membuang. sy makan maltofer je 4 5 hari tk berak😭 lpstu kerasssssss smpai buasir hmm

tukar sis . sy pun mkn maltofer cirit lepastu pergi klinik doc tukar ke iberet.

sy mkn maltofer. hari² membuang mcm sebelum pregnant 😅

maybe kesan ubat tu pada sis mcmtu