ruam bayi baru lahir.

nak tnya mcm mna nak hilangkan bintik2 putih @ ruam kat kepala baby?

1 Balas

Nti akan hilang sendiri..bby baru lahir kebanyakan mcm tu keluar bintik2 kat muka kepala atau badan

4y ago

Klu akak 3 ank sblum ni mmg ada keluar bintik2 semua mmg biarkan je nti hilang sendri..tak berani nak pakaikan cream pape sbb kulit dia sensitive masih nipis kan baru keluar dari perut kita..takut tak sesuai je dgn kulit dia.tapi klu ada yg beri pendapat lain awak nak cuba letak cream terpulanglah.