URI DI BAWAH TAHAP LOW PLANCE ( 24 MINGGU)

Nak tnya, klu kandungan wktu 24 weeks ni, uri boleh naik ke, scan tdi uri kat bawah tahap low, apa perlu dibuat..sy risau sbnrnya.. tkda pengalaman, anak first 🥺.. ada tak pernah alami mcm sy ? ##firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

saya pun macam ni jugak..doctor cakap awal lagi,nanti uri boleh naik. Alhamdulillah,28w scan naik dah uri tu. time solat saya sujud lama siket. jangan angkat berat². dan lagi satu kalau boleh elakkan dulu berhubung intim. sbb uri kat bawah,boleh berlaku pendarahan. kalau nak berhubungan intim,kena slow² lah ye mmy..jangan ganas² 🤭 tulah yg doctor pesan kat saya masa uri saya masih di bawah.

2y ago

fuhh lega dgr, 🥺.. ghisauuu, tq wak 🥰