sejukk

nak tnya.... kalau rasa panas tu normal time mengandung... kalau pandai menggigil kesejukan pun normal ka?

5 Balas

mggu lalu rasa panas sgt.. smpai 5 kali mandi xtahan panasnya.... mggu ni lain pula.... mlm pandai menggigil kesejukan... tp xlama... dlm 2/3 jam je.. pastu ok dah..... xla kerap... dlm 3/4 kali je... kalau xmlm pg...

sy pregg xpernah sejuk walpon hujan lebat sekali pon... hujan panas ke sy tetap panas...berpeluh2 badan... dari celik mata sampai tutup mata(tidur) pon tetap panas. age mlam huh panas nya...klo sejuk xpulak sy dengar..

saya pregnancy ke dua kali ni cepat sejuk compare to sebelum ni cepat panas. ada la juga menggigil tu tapi tak la everytime. tak pasti normal ka dak. tapi baby sihat ja setakat ni.

Mengigil tapi tak ksjukan sy prnah dngar... 😌 Itu dsebapkan hormon .. Dan slalunya da msuk trimester 3 Mungkin sebap ada sdikit kerisauan dlm hndak mlahirkan kelak...

Kalau panas tu normal sis tp kalau sejuk, mcm xpernah dgr...