susu untuk baby pramatang

Hi nak tnya kalau baby pramatang susu apa yg ssuai slain similac..baby sembelit minum sinilac

1 Balas

Saya pernah alami mslh yg sama sbb bby sy 35 minggu..mcm2 susu sy try..try la susu lain..sy try S26, Dutch Lady, Similac..akhir sekali bby sy sesuai pakai Dupro je..alhamdulillah murah sikit..

4y ago

Anak sy premature 34 weeks..sy bg susu enfalac rumusan khas pramatang. Berat dia naik cantik doc kata..sy sulam juga dgn susu badan.