Sembelit dan pramatang

Hai nak baby saya pramatang sebelum ni minum susu similac berat naik berak pun okay tp 2 3 hri ni tkberak sya bg susu badan ja baru berak. Pagi td saya bg minum susu similac lg perut jd kembung . Sya beli susu prenan ni pulak . Saya nak tnya susu ni okay ka untuk sembelit ?#ingintahu #pleasehelp

Sembelit dan pramatang
1 Balas

anak sye minum nan. tapi bukan premmie punya lah. sbb anak saye bukan premmie. so far xde mslh sembelit pon ok je. perut pon ok je x kembung. but not sure lah kalau premmie punya mcm mana kan.